Lichtplan in actie van Mark Tober

Nieuw! Avondcursussen bij de HBA

vr 27 oktober 2023

Goed nieuws voor alle muziekliefhebbers en creatieve geesten die altijd al meer wilden weten over het boeiende vakgebied van licht en geluidstechniek! Vanaf januari 2024 lanceren we twee gloednieuwe avondcursussen: HBA Licht en HBA Geluid. Deze cursussen zijn een aanvulling op onze populaire zaterdagcursussen HBA Future en HBA Advanced voor dance- en hiphop producers, en zijn bedoeld voor iedereen die zijn passie voor licht- en geluidstechniek (verder) wil ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Met de HBA Licht en HBA Geluid cursussen bieden we je de kans om diepgaand inzicht te krijgen in de wereld van professioneel licht- en geluidswerk. Onze ervaren docenten Mark Tober en Arnout Leene begeleiden je bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en kennis op deze gebieden. Beide cursussen zijn opvolgers van succesvolle programma's die al dik 20 jaar worden aangeboden door het Instituut voor Audio- en Belichtingstechniek.

Tijdsduur en flexibiliteit

Elke cursus duurt ongeveer een half jaar en wordt 's avonds gegeven, waardoor het gemakkelijk te combineren is met je huidige werk- of studieverplichtingen. We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en daarom hebben we deze avondcursussen ontwikkeld in het kader van Leven Lang Ontwikkelen, zodat je je passie kan volgen zonder meteen je dagelijkse routine te verstoren.

Praktische vaardigheden en netwerken

Tijdens de cursussen krijg je hands-on ervaring en toegang tot de nieuwste technologieën en apparatuur op het gebied van licht en geluid. Daarnaast bieden we je de kans om te netwerken met professionals uit de industrie en medestudenten, wat je carrièreperspectieven aanzienlijk kan verbeteren.

Inschrijven en meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze nieuwe cursussen? Check dan hier alle informatie voor HBA Licht en daar voor HBA Geluid!

HBA X Leven Lang Ontwikkelen

Bij de Herman Brood Academie geloven we in Leven Lang Ontwikkelen en zijn we trots om naast onze reguliere opleidingen en de zaterdagcursussen nu ook voor licht- en geluidstechnici (in de dop) deze nieuwe mogelijkheden te bieden. Zo zorgen we ervoor dat ongeacht leeftijd of ervaring iedereen haar/diens/zijn liefde voor de muziekindustrie verder kan ontplooien.