Logo BreadFest 2024

MIP & PET organiseren Showcase Festival!

di 8 oktober 2024

Al jaren sluiten onze muzikanten elke schoolperiode af met een showcase of act development. Dit is hét moment waarop ze hun groei aan de docenten laten zien en feedback krijgen op hun werk. Tot nu toe deden de Dance-, Pop- en Hiphop-opleidingen dat apart van elkaar en (deels) zonder publiek, maar daar komt nu verandering in!

Aan het einde van periode 1 van dit schooljaar wordt onze academie door MIP- en PET-studenten omgetoverd tot een heus ondergronds metronetwerk. Een netwerk met drie stations waar alle eerstejaars muzikanten hun groei van één periode HBA aan hun medestudenten laten zien.

Eerstejaars Music Industry Professionals (MIP) werken samen met derdejaars MIP’ers in de organisatie. Eerstejaars Podium- en Evenemententechnicus (PET) studenten ondersteunen de derdejaars PET’ers met de techniek. Voor deze laatste groep vormt dit festival tevens hun eindexamen.

Een ultieme samenwerking waarin alle opleidingen hun krachten bundelen tot één groot showcasefestival. Geen kleine opdracht, zeg maar gerust een méga uitdaging. Maar de Clickt-projectgroepen 'Promo', 'Productie', 'Techniek' en 'Deco' zijn er klaar voor. Samen met studenten van de afdelingen Event en Hotel & Toerisme zijn ze vastberaden er een onvergetelijke dag van te maken.

Het HBA Showcase Festival ‘BreadFest’ is een besloten evenement, dus alleen toegankelijk voor HBA-studenten en medewerkers