HBA On Tour pop zwart wit poster

HBA Pop gaat weer op tournee!

do 20 april 2023

Het is weer zo ver! De lente is in volle gang en onze fantastische popartiesten zijn weer klaar om het land te veroveren. Zij zullen hun beste hits spelen en jou de tijd van je leven bezorgen. En raad eens? Het is helemaal gratis! Dus waar wacht je nog op? Pak je vrienden, familie en zelfs je buren bij elkaar en kom genieten van deze spectaculaire optredens. Dit wordt een ervaring die je niet wilt missen!

TOUR DATES
20/04 | Zwarte Ruiter - DEN HAAG
25/05 | Hall of Fame - TILBURG
26/06 | Paradiso - AMSTERDAM

ARTISTS
Floyd Hemorrhoid (Den Haag)
Floyd Hemorrhoid is een hardcore punk / rock ’n roll band uit Haarlem. De band is een supergroup met ander andere leden uit The Kaak en Asbest Boys. In corona tijd hebben ze hun eerste plaat opgenomen die nu nog in de kast ligt maar die zit er wel aan te komen. Ze staan altijd klaar om te rocken.

Daytime Lingerie (Tilburg, Amsterdam & Eindhoven)
Armed, dangerous en klaar om je borstkas te doorboren en je hart eruit te rukken. Daytime Lingerie serveert je anthem na anthem. De jongens komen van ver, maar wie in het verleden blijft hangen is af. Join ze op hun rock and roll ruimteschip en naar een toekomst vol gigantische riffs en hooks zo zoet dat je vulling er uit knalt.


Daddy Unchained
Drie kings stapte de stinkende garage van jozef en maria binnen. Ze stalen het heilig kindje en noemde het Daddy Unchained. Het losgebarsten energieke luidruchtige kind wordt bespeeld door de m- town funky puppetmasters die hun laatste avondmaal zouden vergezellen met nu-metal vinyl.

The Veins
Ouderwetse rock in een modern jasje. The Veins is een jonge band waar de passie vanaf spat. Doordat de jongens al jarenlang samenspelen hebben ze een herkenbare chemie waarmee ze tijdens hun optredens het publiek doen springen. The Veins spelen veel eigen werk, maar er zullen ook genoeg meezingers de revue passeren. Garantie voor een leuke avond die je als muziekliefhebber niet wil missen!

Laatste info vind je hier >>>