NIAMH tijdens HBA On Tour 2024

HBA On Tour - It's a wrap!

vr 12 april 2024

De jaarlijkse HBA On Tour zit er weer op. En dit jaar was het niet alleen Pop die de podia onveilig maakten. Ook Hiphop had deze editie haar eigen tour door het land! Na De Boerderij in Zoetermeer, Victorie in Alkmaar, De Pul in Uden, Fluor in Amersfoort, Stroomhuis in Eindhoven en Nobel Leiden eindigde de club met een gezamenlijke show in Paradiso in Amsterdam.

"Ze willen gewoon héél graag spelen. Dat is het vooral. Uiteindelijk zitten ze op deze school om zich zover mogelijk te ontwikkelen in de muziekindustrie. En dan wil je gewoon heel graag jezelf laten zien en spelen. En dat doen ze met al de inzet die ze hebben. En dat vind ik heel leuk.

Ik ben héél trots. Op allemaal. Op onze MIP-studenten, maar ook heel erg op de muzikanten en de artiesten allemaal die, ook bij avonden die net wat minder werden bezocht, tóch met 110% op het podium stonden." Aldus de projectbegeleider Ilja van Rossum.

Projectleider ja, want On Tour wordt georganiseerd voor en door onze eigen studenten. Dus naast onze pop en hiphop talenten op het podium, stond een team van onze Music Industry Professional studenten net zo hard te knallen met de hele organisatie áchter de schermen.

Interview met AT5

On Tour Foto's