HBA artiesten in actie op een rood podium
ma 5 juni 2023 - 11:00 uur

EXF Pop // Dag 2

Openbaar
Locatie
Tivoli/Vredenburg

De EXF's zijn dé eindexamenshows van de Herman Brood Academie. Tijdens deze avonden treden onze derdejaars artiesten nog één keer onder onze vleugels op. Deze avonden zijn het hoogtepunt van het jaar en... voor iedereen toegankelijk.

Programma:
Doors open: 11:00
Eindpresentaties: 11:30 tot 16:30
Live acts: vanaf 18:00
Toegang: Gratis!

EZY | 5 JUNI 18:00
EZY is het verlangen naar 90's nostalgie, terwijl je je vervreemd voelt in het digitale tijdperk.

Eerlijke thema's over ruggengraatloze klootzakken, doodlopende vrienden, dronken escapades en gefaalde romantiek; versterkt door scheurende gitaren, vlijmscherpe drums en crunchy vocalen die zo knus voelen als diepvries-pizza-restjes om 3 's nachts.

Met invloeden uit Seattle grunge en post-britpop voelt EZY geen schaamte in vergelijkingen met de helden die hun gemaakt hebben, en voegen daar een eigen vleug mentale wackness aan toe.

Join the madness and find comfort in losing your shit. 5 Juni om 18:00 uur in Pandora.

AIDAN | 5 JUNI 22:00

AIDAN is de naam van het solo-project van de Brits-Nederlandse zanger, songwriter, performer en producer Aidan Smit (@sn0rl4xx_), in samenwerking met elektronisch componist en multimedia kunstenaar Jim Dermois (@jim.dermois).

Duistere, aanstekelijke electropop, gecombineerd met een perfectionistische esthetiek via creatieve beelden, religieuze symbolisatie, Tech art, modeontwerp, choreografie en podiumkunsten zijn absolute musts voor het brein van AIDAN’s consument.

Hun werk is beschreven als “genre-bending”, gebaseerd op verschillende genres, waaronder IDM, Hyperpop, industriële hiphop, melodic house en avant-garde.

Maak je klaar voor de afsluiten van EXF Pop in de vorm van een club heavy, Tech extremistische showcase onder begeleiding van dans, visuals en beats.