HBA artiesten in actie op een rood podium
zo 4 juni 2023 - 13:30 uur

EXF Pop // Dag 1

Openbaar
Locatie
Tivoli/Vredenburg

De EXF's zijn dé eindexamenshows van de Herman Brood Academie. Tijdens deze avonden treden onze derdejaars artiesten nog één keer onder onze vleugels op. Deze avonden zijn het hoogtepunt van het jaar en... voor iedereen toegankelijk.

Doors open: 13:30
Programma: 14:00 tot 22:00
(incl break rond etenstijd)
Toegang: Gratis!

Met o.a....
THE MOCKS | 4 JUNI 19:00
Rauw, wild & strak. The Mocks, beïnvloed door garage, surf en beatmuziek heeft de jonge groep zich sinds covid een eigen repertoire opgebouwd. Met enkele singles uit en vele plat-gespeelde zalen (NL, SP, FR & DE) zijn ze klaar om de hoogte in te stormen.

Verwacht een ultra-energieke show met vlotte drums, melodische baslijnen en fuzz-doordrenkte riffs tijdens de zondag van EXF Pop, hét GRATIS eindexamenfestival van onze popartiesten!

DAISY CHAIN | 4 JUNI 21:00
‘'Laat je meevoeren in de intieme, dromerige sound van Daisy Chain, maar vergis je niet! In deze droom zit een onheilspellend verhaal verscholen…"

Daisy Chain is een 22-jarige singer/songwriter die haar ervaringen in liefde, schaamte en opgroeien vertaalt in muziek, geïnspireerd door genres als Triphop, Dreampop en Alternatieve Rock. Ze speelt met herhaling en dissonantie en vindt schoonheid in subtiliteit. Haar hypnotiserende, melancholische songteksten dompelt ze onder in schrijnende, sensuele melodieën in samenwerking met haar 5-koppige band.

ARCH | 4 JUNI 22:00

ARCH brengt met een unieke stijl een mix van bombastische, melancholische en warme klanken. Met hun meeslepende melodieën en zorgvuldig uitgevoerde arrangementen creëren ze een atmosfeer die je meesleept in hun wereld. ARCH promo op Instagram!